Лили от "Биг Брадър" е бременна в 4-ти месец
Facebook/Lilyana Angelova
Лили от "Биг Брадър" е бременна в 4-ти месец
31.01.2018|13:00 Прочитания: 2135
Лиляна Ангелова, известна с участието си в "Биг Брадър" и работата си в "Папараци" разкри, че е бременна.
Лили Ангелова разказа пред Гала, че се е подложила на две неуспешни и по нейните думи тежки процедури. Тя е преминала през инсеминация и ин витро, но в  последствие се оказва, че след правилно лечение успява да забременее само след два месеца по естествен път.
След като попада на точния специалист, ѝ е поставена диагноза инсулинова резистентност, а генетични изследвания показват, че страда и от наследствена тромбофилия.

За щастие Лили успява да забременее абсолютно естествено, въпреки че първоначално се подлага на инсеминация и ин витро по съвет на лекар.

В момента тя е щастлива и бременна и разказа, че вече е качила 5 кг. Лили смята да започне нов режим и да се храни на 3,5 часа. Поддържа се със спорт и с масажи за лимфната система.

Тя не сподели какъв е полът на бебето, но каза, че иска да го кръсти на любимата си баба Нада, която я е отгледала.

Преди година Лили се похвали с годежен пръстен от мъжа до нея - пловдивския ресторантьор Станислав. Сега той бил много щастлив, че очакват бебе. Той е баща на две други деца от предишна връзка. Лили и Станислав не мислят да се женят. Двамата имат много общи интереси и много обичат пътуванията.

Лили вече смята да си почине обаче и да не се натоварва с дълги пътешествия. Последно е била в Абу Даби с приятелки.
Лили от "Биг Брадър" е бременна в 4-ти месец Facebook/Lilyana Angelova
0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...