Приянка Чопра призна, че е ужасна съпруга
Instagram
Приянка Чопра призна, че е ужасна съпруга
21.03.2019|11:00 Прочитания: 754

Боливудската звезда Приянка Чопра призна, че е ужасна съпруга. Разбира се, това се случи в кръга на шегата, а причината са нулевите умения на актрисата в кухнята.

"Не мога да готвя. Още когато Ник ми предложи брак, му казах: "Слушай, знам, че си от добро южняшко семейство и си свикнал майка ти да готви невероятно. Но не се жениш за такъв тип момиче. Мога евентуално да правя яйца. Затова съм ужасна съпруга", разказа по време на гостуването си в шоуто The View 36-годишната красавица.

Приянка Чопра призна, че е ужасна съпругаInstagram

Това е странно признание за индийката, която живее до 13-годишна възраст в родината си, а там е традиция жените задължително да знаят да готвят. Съпругът й - музикантът Ник Джонас, реагирал повече от нормално на новината за уменията й в кухнята.

"Отговорът му беше страхотен, когато му го заявих. Той каза: "Мило, аз също не мога да готвя", обясни актрисата.

Двамата скоро няма да сформират тандем в кухнята, но Ник се надява с любимата му да влязат в музикално студио заедно.

Приянка Чопра призна, че е ужасна съпругаInstagram

"Отворен съм към идеята да запишем дует. Тя има невероятен глас. У дома често слушаме музика и танцуваме. На този етап просто се наслаждаваме на първите месеци от семейния ни живот и предстои да видим накъде ще ни отведе", сподели наскоро 26-годишният Джонас в интервю за People.

 

 

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...