След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха
Instagram
След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха
26.02.2019|11:00 Прочитания: 804

Драма? Няма такава! След десетилетие на вражда и коментари една за друга, Лейди Гага и Мадона са готови да оставят всичко това в миналото. 

След церемонията по връчване на Оскари имаше афтър парти, на което двете певици присъстваха. Фотографът на събитието улавя емблематични моменти от вечерта, влючително прегръдка между Гага и Мадона.

Враждата на Лейди Гага и Мадона започна още през 2009 г., когато Гага избухна на музикалната сцена и много хора направиха сравнение между техните музикални стилове.

През 2012 г. Мадона говореше открито за това как "Born This Way" й напомня за нейния хит "Express Yourself" от 1989 г.  

През 2016 г., по време на интервю със Зейн Лоу, Гага не успя да се сдържи, когато името на Мадона беше споменато. - "Мадона и аз сме много различни… не че не уважавам Мадона. Тя е красива дама и имаше фантастична огромна кариера. Най-голямата поп звезда на всички времена. Но аз свиря на много инструменти, пиша собствената си музика, прекарвам часове наред на ден в студиото - казва Гага. "Аз съм продуцент. Аз съм писател. Това, което правя, е различно."

Но по време на тази невероятно специална нощ драмата беше забравена и се формира приятелство. Гага имаше много специална нощ - тя изпълни "Shallow" и спечели първия си Оскар за най-добра оригинална песен - и изглежда, че Мадона не можеше да не бъде развълнувана за актрисата от A Star Is Born. Вижте повече кадри от техния сладък момент заедно.

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха Twiiter

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха Instagram

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха InstagramСтанете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...