Създателят на Vkontakte Павел Дуров показа секси тяло по бански
19.11.2017|14:30 Прочитания: 394

Създателят на социалните мрежи Vkontakte и Telegram Павел Дуров показа атлетичната си фигура по бански, споделяйки с онлайн потребителите снимка от негова стара фотосесия в Бали. През август той се захвана с нещо като флашмоб от хора, които споделят свои снимки по бански с хаштаг #PutinShirtlessChallenge, настоявайки да се разреши разпространяването в мрежата на снимки по бански. Фенове отговориха на този призив и днес в Instagram фигурират над 3 000 публикации с този хаштаг.

Създателят на Vkontakte Павел Дуров показа секси тяло по банскиinstagram.com/durov

Самият Дуров признава, че е публикувал тази снимка, за да разсее обществеността от новата версия на "Telegram", чието производство бее забавено.

"Любопитен опит да се разсее обществеността, докато Apple тества новата версия на "Telegram", която обещах миналата седмица. Надявам се, че Apple ще хареса актуализацията (и тази снимка) и "Telegram" 4.5 ще бъде пуснат утре ", пише Павел.

0 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...