Тайната на София Вергара за перфектна фигура
Facebook/Sofia Vergara
Тайната на София Вергара за перфектна фигура
02.08.2017|17:00 Прочитания: 346

Освен таланта, перфектното тяло на София е другото обсъждано нещо около нея, още от дебюта й в реклама на Pepsi, когато е на 17 години. Вече София Вергара е на 45, но не спира да получава същото внимание. Напоследък София се превръща и в секс символ.

Едно нещо, което не се е променило в София, откакто за пръв път я видяхме, е нейното впечатляващо тяло с красиви извивки - и всичко това се дължи на нейната диета. През 2011 г. тя каза пред Fox News, че за нея всичко е свързано с равновесието и умереността. "Без прекалено много храна, без прекалено много упражнения, без нищо прекалено много, тайната е в умереността", казва в интервюто София.

Тайната на София Вергара за перфектна фигура Facebook/Sofia Vergara

София държи закуската й да бъде засищаща. "Една от любимите ми закуски е домашно приготвена купа мюсли с йогурт, овес, чиа, ядки и боровинки.", споделя тя.

В друго интервю тя разкрива, че наистина не харесва диетите. Имаме много доказателства за това в снимките, които тя публикува в Instagram с надписи "NoPainNoCake". Опитвам да се храня здравословно, но никога не съм харесвала диетите. Обичам плодове, зеленчуци и здравословна храна като цяло, но в никакъв случай не подкрепям диетите с много лишения.

Тайната на София Вергара за перфектна фигура Facebook/Sofia Vergara

Въпреки че София се старае да се храни здравословно, нейният най-голям проблем е любовта й към сладкото. "Проблемът ми винаги е бил слабостта ми към сладкишите. Една от най-големите ми тайни е, че още не мога да разбера как да се откажа от навика да ям нещо сладко след вечеря или преди лягане."


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...