Теди Бургазлиева показа бебетата
19.11.2018|16:00 Прочитания: 1513

Най-красивата българка за 2002 година - Теодора Бургазлиева, показа за първи път почти двумесечните си близнаци Ема и Раян. Красавицата се похвали и с нова къща.

"През последните няколко седмици бяха много изтощителните за нас, защото се местим в първия си истински дом в Лос Анджелис със съпруга ми и бебетата. Безсънни нощи, разбъркани памперси, огромни кутии, разопаковане и т.н. Почти приключихме с преместването и нямам търпение скоро да споделя с вас какво е да си майка на близнаци...", написа Теди в Инстаграм.

Теди Бургазлиева показа бебетата Instagram/teodoraburgazlieva

На един от кадрите от новия дом тя за първи път показва близнаците, които се появиха на бял свят през септември. На снимката малката Ема блажено спи, а Раян довършва млякото си.

Теди Бургазлиева показа бебетата Instagram/teodoraburgazlieva

Преди време в интервю Теди сподели, че почти няма промяна в ежедневието на семейството, въпреки появата на децата:

"Нашето ежедневие, до преди появата на децата, не се различава особено от ежедневието ни сега, с изключение на малкото часове сън. Моят съпруг има много добре развити организационни умения и много бързо измисли система за това как да съчетаем грижата за децата с работата, спорта, здравословното хранене и т.н. Това, което се промени коренно са приоритетите ни. Сега най-важни са децата, а всичко останало е на втори план."

Теди Бургазлиева показа бебетата Instagram/teodoraburgazlieva

Теди и Симеон се ожениха миналата година през юни в САЩ, където и двамата живеят от години. Теди ни разказа, че се запознали по не особено романтичен начин, а именно през Инстаграм. Симеон планувал пътешествие в Америка с приятели и ѝ писал. Срещнали се в Лос Анджелис и се влюбили. По-късно той се мести при нея.

Теди Бургазлиева показа бебетата Instagram/teodoraburgazlieva

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...