Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се разделят след 9 години брак
Instagram
Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се разделят след 9 години брак
03.04.2018|12:00 Прочитания: 2791

Вземете всички кърпички, които има около вас, защото имаме тъжна новина: Чанинг Тейтъм и Джена Дюън, една от най-обичаните звездни двойки, се разделят след 9 години брак. Двойката съобщи новината съвместно, чрез изявление за списание People. Те също така публикуваха изявлението в Instagram:

"Хей, свят...Има нещо, което бихме искали да споделим. Първо, странно е, че трябва да споделим нещо подобно с всички вас, но това е следствие от живота, който сме избрали да водим, за което сме благодарни. Живеем в невероятно време, но и време, в което истината лесно може да се изкриви в "алтернативни факти". Така че искаме да споделим истината, за да знаете каква е истината.

Ние избрахме да се разделим като двойка. Влюбихме се дълбоко преди толкова много години и имахме едно магическо пътуване заедно. Абсолютно нищо не се е променило относно това колко се обичаме, но любовта е красиво приключение, което ни отведе в различни посоки. В нашето решение няма тайни и някакви събития- просто двама най-добри приятели осъзнават, че е време да си дадат малко пространство и да си помогнат, за да живеят по-щастливо. Все още сме семейство, винаги ще се обичаме и ще бъдем добри родители на Евърли. Предварително благодарим за зачитането на личния ни живот и личното ни пространството. 

С много любов, 

Чан и Джена" 

Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се разделят след 9 години брак Instagram

Чанинг и Джена се срещнаха на снимачната площадка на класическия танцов филм Step Up и имат 4-годишна дъщеря на име Евърли. Новината за раздялата им е много неочаквана - всъщност миналия месец Джена сподели сладка снимка на себе си и съпруга си, покрити с боя за лице, на която изглеждат много щастливи.

 Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се разделят след 9 години брак Instagram

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...