8 потенциални имена за бебето на Меган и Хари
Instagram
8 потенциални имена за бебето на Меган и Хари
25.10.2018|14:00 Прочитания: 848

Меган Маркъл и принц Хари наскоро обявиха, че очакват дете, а неговото име ще бъде разкрито чак след раждането. Но това не пречи да правим предположения за името, което те ще изберат за бебето си. Има традиция за предаването на имена във фамилията, така че вероятно бебето на Меган и Хари ще получи име с история. Ето няколко от имената, които бъдещият наследник на принц Хари може да получи:

1. Алберт

Не само с това име може да бъде почетен прапрадядото на Хари- Алберт Едуард Джон Спенсър, но и Алберт е средното име на Хари. Това име е било изключено от списъка на принцеса Даяна, защото е "твърде старо", но на Меган и Хари може да им харесва, кой знае... 

2. Елизабет

Въпреки че това име се предава често през поколенията, Хари и Меган може да искат да зарадват кралица Елизабет 2-ра. 

3. Хенри 

Малко известен факт: Името на Хари всъщност е Хенри, така че синът му би могъл да получи и името на баща си.

4. Даяна

Кръщаването на бебето Даяна е страхотен начин да бъде почетена паметта на покойната майка на Хари, но средното име на принцеса Шарлот е Даяна, така че може и да не изберат това име.

5. Филип

Отново, макар и малко вероятно да изберат името Филип, докато той още е жив, избирайки Филип ще почетат дядото на Хари, принц Филип, херцог на Единбург.

6. Алис

Името Алис последно е носила принцеса Алис, херцогинята от Глостър, която е била на 102 години, когато умира през 2004 г.. Алис беше много близка на кралицата, която беше нейната племенница. Майката на принц Филип, принцеса Алис от Батенберг, също носи името.

7. Чарлз

Чарлз е друго често срещано име в кралското семейство. Бащата на Хари се казва Чарлз.

8. Дория

Въпреки че не е традиционно кралско име, възможно е Меган и Хари да кръстят детето на майката на Меган- Дория.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...