Code Beauty
Code Beauty
03.06.2018|14:30 Прочитания: 1654

Салонът за красота Code Beauty беше официално открит в присъствието на едни от най-красивите жени в България - Ивайла Бакалова, Жени Калканджива, Наталия Гуркова, Петя Велкова. Мария Бонева и Елена Кристиано като партньор на модния център и представител на италианската марката "Lanza"  посрещаха гостите с думите: "Ние знаем какво искат жените. Те искат да бъдат красиви. Code Beauty ще се погрижи за очарованието и перфектния външен вид на всеки един от вас."

Code Beauty

В изисканата атмосфера на Японската градина в хотел "Маринела"  беше представен екипът на Code Beauty в лицето на млади, креативни и с опит зад гърба си специалисти. Топ коафорът  Джордж Тодоров, гримьорът Георги Русев, маникюристът Мариана Постолова и коафьорът Елица Стойнова ще превърнат всяка една дама в истинска принцеса. Разбира се, че и мъжете ще могат да разчитат на майсторските умения, така че да бъдат в крак със световните модни тенденции във фризурата.  

Очарователната поп певица Веси Бонева и музикантът Светлин Къслев забавляваха изисканата публика с най-новите си музикални парчета.

Българските дизайнери София Борисова, Евгения Борисова, Жана Жекова и Биляна Йотовска също подкрепиха новият проект.

"Code Beauty – кодът на вашата красота." - това е слоуганът на новото място за красота.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...