Зейн изтри всички доказателства за връзката си с Джиджи от Инстаграм
instagram/jhoppedetails
Зейн изтри всички доказателства за връзката си с Джиджи от Инстаграм
11.04.2018|13:00 Прочитания: 2833

Зейн Малик, звездата от One Direction, който от три години развива соловата си кариера като певец и топ модела и приятел на Тейлър Суифт, Джиджи Хадид обявиха раздялата си.

Любимата двойка на всички от скоро вече не е тандем. Преди няколко седмици новината за раздялата на Зейн и Джиджи дойде като гръм от ясно небе. Последните доказателства за връзката им е каченото клипче от красавицата по случай 25-тия рожден ден на певеца от януари.

Зейн изтри всички доказателства за връзката си с Джиджи от Инстаграм instagram/gigihadid

Спекулациите по раздялата им са много, всъщност вероятно скоро няма да разберем конкретната причина за раздялата им. Когато обявиха публично раздялата си, помолиха феновете си за разбиране и изразиха единствено взаимно уважение, любов и приятелска подкрепа един към друг.

Зейн изтри всички доказателства за връзката си с Джиджи от Инстаграм instagram/elleusa

Наскоро милионите фенове на връзката между Джиджи Хадид и Зейн Малик останаха изненадани, когато той изтри всичките си снимки и така заличи последните следи от връзката си с топ модела.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...