Теодора Духовникова за ролята си в Откраднат живот и личната си битка
27.11.2018|12:00 Прочитания: 1819

Талантливата актриса Теодора Духовникова се превъплати в ролята на Виктория Дамянова в българския сериал "Откраднат живот". В сериала, Виктория е онкоболна жена, а Теодора приема ролята доста лично. 

Тя е една от най-разпознаваемите и талантливи български актриси и нееднократно е участвала в благотворителни събития за борбата с рака на гърдата. За първи път обаче тя разказвала през какво е преминава в личния си живот и защо тази роля е важна за нея. 

Теодора направи изповед, свързана с ролята, рака на гърдата и личната си история, свързана с това страшно заболяване...

Ето какво написа тя: 

" Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание Ева, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на бога с добър край. Тук е момента, може би да благодаря на професор Гаврилов и на доктор Марга Николова .За всичко! И съм безкрайно щастлива, че се случи така, че мога да говоря за това в Откраднат Живот. Вероятно знаете, в повечето такива случаи, мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват. Това, което се случва в историята между Виктор и Виктория обаче е толкова вдъхновяващо и толкова отвъд баналната любовна история. Защото наистина това, което един мъж може да направи за една жена в такъв момент, не може да направи дори най-великото лекарство на света ! Много, много голям доцент Банков! 
( не Юли Вергов, нали. Да не бъркаме филмите с живота :/)
А иначе - да играеш с Юли и да го обичаш- безценно 

Теодора Духовникова за ролята си в Откраднат живот и личната си битка Facebook/Teodora Duhovnikova

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...