Спечели страхотни награди с Ариана Радлер 0.0% #безугризения
10.07.2018|13:00 Прочитания: 1271

#безугризения

Където и да видите този хаштаг, трябва да знаете, че става въпрос за Ариана Радлер 0.0%.

Спечели страхотни награди с Ариана Радлер 0.0% #безугризенияАриана

Особено, ако го откриете в Инстаграм.

От 10 юли стартира новата игра на Ариана, която ще позволи на последователите на профила на Ариана, които публикуват една или повече снимки, да спечелят страхотни награди. За всеки, който покаже как спортува, почива, пътува или работи и консумира Ариана Радлер 0.0% и може да бъде открит по съответните хаштагове, е предвидена възможността да спечели един от 5 ваучера за торта по избор от сладкарници Неделя, 5 ваучера за книги от книжарници Сиела, 5 ваучера за спортна екипировка от Декатлон и 5 ваучера за гориво от Петрол. Всеки от ваучерите е на стойност 30 лева.

Спечели страхотни награди с Ариана Радлер 0.0% #безугризенияАриана

Дали лятото ще бъде горещо, приятно, спортно, спокойно, леко или интензивно, наситено, безгрижно, прохладно зависи само от желанието да се опита Ариана Радлер 0.0% с малина или лимон.

Играта продължава 4 седмици. За участие е необходимо да се публикува/т снимки със съответния хаштаг- #безугризения. 

Печелившите се избират на 06 август на лотариен принцип. Техните имена се обявяват в деня на изтеглянето в Instagram профила на Ариана. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...