Хранителният режим на Зейнеб Маджурова, с който тя влиза във форма за лятото
Хранителният режим на Зейнеб Маджурова, с който тя влиза във форма за лятото
12.03.2018|12:54 Прочитания: 5474

Зейнеб Маджурова е една от телевизионните ни любимки. Тя е изключително лъчезарна и позитивна и въпреки че звездата ѝ изгря след участието и в риалити формат, ние смятаме, че тя е един от малкото интелигентни и приятни участници в подобен тип предавания. След форматът тя се разви успешно като репортерка и водеща и съвсем наскоро създаде и свой официален канал в YouTube, в който дава полезни съвети на дамите, които държат на външния си вид.

В последното си видео Зейнеб даде повече яснота за нейния хранителен режим, с който влиза във форма за лятото. Навън става все по-топло, така че идеята ѝ идва точно навреме.

Тя твърди, че режимът не е сложен за изпълнение. В продължение на 3 дни Зейнеб яде само сурови плодове (до 18.00 ч.), сурови зеленчуци без НИКАКВИ подправки и сурови ядки. Сутрините ѝ започват със сок от джинджифил като през целия ден пие много вода, за да може чрез нея да се изхвърлят токсините от тялото.

Много важно е в следващите два дни след режима да се избягват мазнините, както и тестените и тежките храни, за да има време тялото да се върне към нормален режим на работа.

***

10 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...