Рецепта за печен сом
PARKER FEIERBACH
Рецепта за печен сом
13.03.2019|17:00 Прочитания: 400

Сомът е специфична риба, но е много вкусен. Ето как да го приготвите:

Необходими продукти:

1/4 ч. зехтин

1 ч. царевично брашно

1 с. л. подправка за риба

4 броя филе от сом

сол

черен пипер

резени лимони, за сервиране

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 300 градуса. 

Сложете 2 с. л. зехтин върху хартия за печене. 

В голяма чиния сложете царевичното брашно и подправката за риба. 

Поръсете рибата със сол и черен пипер. След това я овъргаляйте в чинията с брашното. 

Наредете рибата в подготвената тава и поръсете с останалия зехтин. 

Печете до златисто, около 15 минути. 

Сервирайте с резени лимон.

Добър апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...