Колко пъти в седмицата трябва да тренирате корем?
unsplash
Колко пъти в седмицата трябва да тренирате корем?
13.07.2018|13:00 Прочитания: 1082

Често се обсъжда колко често трябва да имате кардио тренировка и колко- силова, но хората се чудят колко често трябва да правят тренировка за корем. За да намерим отговорът на този въпрос, ще ви споделим мненията на 4 фитнес инструктори, които обаче имат различни насоки. 

Пилатес инструктур

Колко пъти в седмицата трябва да тренирате корем? Instagram

Моли Сигман, сертифициран инструктор по пилатес, препоръчва да се правят някои основни дейности всеки ден или да се включват основни упражнения във вашите тренировки 3-5 пъти седмично. "Също така се фокусирам върху използването на моите странични коремни мускули, когато правя балет и йога", казва тя. "По този начин се чувствам невероятно силна."

Спининг инструктор 

Колко пъти в седмицата трябва да тренирате корем? Instagram

Кори Фелпс е инструктор по спининг. Тя препоръчва да се правят упражнения за корем 3 пъти седмично за най-добри резултати. Освен това тя препоръчва да се включат кардио и комбинирани движения във всяка тренировка.

Инструктор по високо интензивни интервални тренировки

Колко пъти в седмицата трябва да тренирате корем? Instagram

Ник Пагс, инструктор по високо интензивни интервални тренировк, казва, че можете да правите упражнения за корем абсолютно всеки ден. Коремните мускули могат да понесат повече натоварване от останалите мускули в тялото. Ник казва, че е достатъчно да тренирате корем 10 минути, но не са позволени почивки. 

Личен треньор

Колко пъти в седмицата трябва да тренирате корем? Instagram

Ридж Дейвис, личен треньор в Западен Холивуд, Калифорния, казва, че иска хората, с които тренира да правят упражнения за корем всеки ден, тъй като тази мускулна група е изключително важна и влияяе на всички останали упражнения и тренировки. 

Всички интруктори са съгласни с едно: няма как да имате перфектен корем, ако не спазвате определен хранителен режим. Спортът е много важен, но не е по-важен от правилното хранене. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...