Youtuber направи бална рокля от пликове за отпадъци
26.04.2018|16:00 Прочитания: 2747

С наближаването на сезона на баловете сме готови да посрещнем нова доза креативност от абитуриентите и дипломантите. Добре е да оставите вашия стил да е водещ в балната вечер, а добри резултати могат да се постигнат и с по-малък бюджет.

Youtuber направи бална рокля от пликове за отпадъциYoutube

Амбър Шоул отвежда домашно направите облекла на ново ниво. С подръчни материали, боди и малко тюл тя създава рокля, достойна за най-бляскавите събития. Когато нейните последователи я помолили да направи клип на тема "Бална рокля", тя имала перфектната идея - рокля направена от черни найлонови торби за боклук.

Youtuber направи бална рокля от пликове за отпадъциYoutube

Тя качва снимка на произведението си в социалните мрежи, като описание добавя, че ако някой ви каже, че изглеждате боклучаво, трябва да му покажете обратното, че можете да блестите по всякакъв начин.

Youtuber направи бална рокля от пликове за отпадъциTwitter

Ако трябва да бъдем откровени, роклята се е получила много добре. С помощта на лепило, тиксо и навити найлонови торбички, тази дреха е достойна да бъде носена на бал и би накарала всяка девойка да се чувства красива. Адмирации за творческата идея!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...