1 трик за използване на сух шампоан

1 трик за използване на сух шампоан

Всички знаем колко полезен е сухият шампоан за придаване на свежест на косата. Независимо дали не сте имали време да измиете косата си или прическата ви не е добре оформена, или просто ви мързи да правите каквото и да било с косата си, бързо пръскане от любимия ви сух шампоан и всичко е наред. 

Но има един таен трик, който ще направи нещата още по-добре. Въпреки че прибягваме към сух шампоан обикновено сутрин, когато сме си мислели, че ще измием косата си, но се успиваме и осъзнаваме, че няма да имаме време, е добре да опитате да нанасяте сухият шампоан вечер. 

По този начин, той има цяла нощ на разположение, за да прави магиите си. Също така, като го оставите да действа цяла нощ, ще имате по-малко остатъци (приличащи на пърхот), които определено са доста неприятни. 

Вероятно мислите, че ако напръскате сухия шампоан вечерта, на сутринта няма да имате никакъв обем. Но не е така, освен че ще попие мазнината от косата ви, той ще ви придаде и нужния обем. Въпреки че не сте свикнали, опитайте този трик и ще се наслаждавате на невероятни резултати. 

Не забравяйте, че сухият шампоан трябва да се използва само като алтернатива на обикновения шампоан. Не прекалявайте с употребата му, защото косата ви ще започне да пада, а и ще се увреди. Също така помнете, че трябва да измиете косата си най-много ден, след като сте ползвали сухия шампоан. 

Ето как да имате страхотна коса с минимални усилия! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay