6 грим съвета за вашия специален повод
14.05.2018|13:30 Прочитания: 3583

На нашето важно събитие - сватба, бал или друг значим ден за нас, всяка дама иска да изглежда безупречно. Обикновено подготовката за специални събития започва месеци преди деня. Идеите за прическа, тоалет и грим са обмислени и изпробвани. Но понякога е възможно да пропуснем да помислим за някои неща в суматохата от предстоящия повод. Ето нашие 6 съвета, които ще ви помогнат да направите съвършен грима си в специалния ден.

6 грим съвета за вашия специален поводPinterest

1. Направете пробен грим

Независимо дали сте се доверили на специалист или сами ще правите грима си, изпробвайте го предварително. Очакванията често са различни от реалността, за да си спестите разочарования, които да ви притеснят в самия ден опитайте предварително да се видите с избрания грим.

2. Отделете време за подготовка на кожата

Уверете се, че ще имате достатъчно време да измиете и подготвите лицето си за грим. Нанесете основа и я оставете да попие добре, за да бъдете сигурни, че грима ще издържи през целия ден.

3. Направете грима си последен

Оставете грима за последна част от вашата подготовка.Направете косата, облечете се и тогава започнете с нанасяне на избрания грим на лицето.

6 грим съвета за вашия специален поводPinterest

4. Съобразете се със стила си

Изберете грим, който е отражение на вашата същност, за да сте сигурни, че ще е подходящ за вас. Така ще се чувствате уверена на важния ден.

5. Използвайте водоустойчива спирала

Изкуствените мигли не са задължителни, но водоустойчивата спирала е. Обикновената понякога се рони или размазва и може да развали цялата ви предварителна подготовка. А и важните събития обикновено са емоционални, не искате сълзите ви от щастие да опустошат