10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Вижте кои филми трябва да гледаме задължително

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Ще ви представим 10 филма, които ще ни дадат много ценни уроци за живота, забавни са, вдъхновяващи са и могат да ни помогнат при взимането на реални решения за живота. Отделете време и се насладете на тези филми:

"Какво искат жените"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

След злополука Ник Маршал, нарцисистки плейбой от Чикаго, придобива способността да чува какво мислят жените. Той осъзнава, че може да използва това в своя полза както в любовта, така и в бизнеса! Задълбочавайки се в психологията на жените, той започва да разбира момичетата по-добре и дори да симпатизира на тях.

"Свекървище"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

След много години на търсене на "Единствения", умен и очарователен Чарли най-накрая среща Кевин - грижовен и успешен млад мъж, който също се влюбва в нея от пръв поглед. Тяхната връзка е перфектна, той дори й предлага брак, но скоро ще открие, че майка му Виола е жената, която е решена да направи всичко, на което е способна за да разруши тази връзка.

"Призрак"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Когато се връщат у дома през нощта, Сам и Моли са атакувани от крадец в тъмна алея. Сам е убит, но духът му остава на Земята, за да предупреди любимата му за предстоящата опасност. Следвайки убиеца си, той открива, че смъртта му не е случайност, затова се опитва да общува с Моли чрез Ода Мей, психиатър, който не осъзнава, че нейните сили са реални.


"Секс игри"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Катрин и Себастиан са двама богати тийнейджъри от Манхатън, които получават това, което искат, когато го поискат. Уморен от обикновените интриги на живота, съвременният "Дон Жуан" и отегчената красавица започват нова, забавна, но жестока игра срещу наивната дъщеря на новата директорка на училището.

"Bimboland"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Сесил Бюси е истински маниак. Докато нейните връстници прелъстяват мъже и обръщат глави, тя изучава антропология и пише теза. Срещата с красиво, но глупаво момиче, Алекс, я тласка към идеята да избере bimbos (красиви, руси, не особено интелигентни момичета) като предмет на своята теза. Тя става една от тях, за да направи това, но не може да предположи, че промените във външния вид ще доведат до промени в нейната личност.


"Другата Болейн"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Две красиви сестри, Ан и Мери Болейн, са задвижвани от сляпата амбиция на баща си да се състезават за любовта на крал Хенри VIII. По време на посещението на имението Болейн, Хенри е ранен при ловна катастрофа и за него се грижи Мери. Скоро кралят се влюбва в Мария. Ан просто не може да го преодолее. По-късно двете сестри ще споделят едно легло с него, но само една от тях е предназначена да се изкачи на трона за кратко царуване.

"С дъх на канела"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Савана и Джон са лудо влюбени един в друг. Джон скоро се присъединява към армията и те имат само един начин да изразят своите чувства - писма, най-важният източник на радост и надежда по време на войната. Въпреки обещанията да се върне и да се ожени за Савана, Джон остава в армията по-дълго, отколкото иска. Времето и разстоянието започват да тестват истинската любов. Савана не изпраща толкова писма, колкото преди. Гледайте филма, за да разберете какво ще се случи с младите любовници.


"Да срещнеш Джо Блек"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Богатият медиен магнат Уилям Париш (Хопкинс) води комфортен живот докато не се появява Смъртта (Брад Пит) с необичайно предложение. Смъртта не би бързала да отведе Париш в отвъдното, ако той й помогне да постои малко сред живите хора.

Невинен, загадъчен и неустоим, Джо (Пит) променя изпълненият с привилегии и корпоративни интриги свят на Бил. Но когато се влюбва в красивата му дъщеря Сюзън (Клер Форлани), Джо се опитва да промени правилата на споразумението. Сега вече Бил трябва да се пребори не за бъдещето си, а за хората, които обича.

"Момичето"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Филмът изобразява предполагаемата авантюра на Хичкок с Типи Хедрен, американски модел и актриса. Хичкок е абсолютно запленен от нейния външен вид и талант. Хедрен решава, че трябва да избяга от ситуацията. Въпреки това, тя не може да работи другаде заради изключителния си договор с Хичкок, който всъщност слага край на холивудската й кариера.


"Как да разкараш гаджето за 10 дни"

10 филма, които всяка жена трябва да гледа сама

Анди Андърсън е журналистка, която трябва да напише статия "Как да разкараш гаджето за 10 дни". За целта трябва да намери някой тип, да го накара да се влюби в нея и после да го разкара с класическите женски номера.

За съжаление обаче, избраникът е чаровният рекламен агент Бенджамин Бари, който току-що се е хванал на бас с шефа си, че може да свали всяка жена и то за 10 дни. Но досещате ли се какъв номер ще им извърти съдбата?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay