6 май- празник на Българската армия и празник за зрителите на Театър „Българска армия“

Можете да закупите билети на цена от 7 лв.

6 май- празник   на   Българската армия и празник за зрителите на Театър „Българска армия“

Денят на храбростта и празник на БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, който по традиция се отбелязва всяка година на 6 май (Гергьовден), е празник и за всички зрители на ТЕАТЪРА НА АРМИЯТА.

В дните 3, 4 и 5 май може да закупите билети за всички постановки* през МАЙ и ЮНИ на цена от 7 лв.

В Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" всеки може да се откъсне от света и да загърби напрегнатото ежедневие с ярки и неповторими театрални преживявания, които ще направят месеците МАЙ и ЮНИ още по-слънчеви и смешни. Защото театърът е мястото, където с радост можете да доведете семейството си, да се срещнете с приятели и да се посмеете с АКТЬОРИТЕ – АРМЕЙЦИ. Усмихнете края на деня с някой от нашите смешни спектакли, които ще ви заредят с много смях и добро настроение през идващото лято!

6 май- празник   на   Българската армия и празник за зрителите на Театър „Българска армия“

10 май /сряда/ "Последни поръчки" - комедия, която ще ни припомни, че хуморът е най-добрия начин да разрешиш един проблем. Ситуацията в един английски бар става абсурдно комична, когато влиза чиновникът на Смъртта. За да си покрие дневния норматив, му е нужен доброволец. Ами сега...?

11 май /четвъртък/ "Швейк" - ще ви покани на по бира в компанията на Вальо Танев и
Герасим Георгиев – ГЕРО и с разказа за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот.

12 и 25 май /петък и четвъртък/ "Саломе" – най-новото заглавие в Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ". Режисьорът Диана Добрева, която ще видите и в главната роля на САЛОМЕ, поднася на зрителите текста на Оскар Уайлд по изключително съвременен и различен начин, който гали всички сетива.

13 май /събота/ "Колко е важно да бъдеш сериозен" една от най-виртуозно забавните комедии на Оскар Уайлд. За парадоксалния капан на любовта, който се разкрива пред очите на публиката благодарение на две лудо влюбени двойки.  В преследване на любовта си те стремглаво прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

14 май /неделя/ "Да разлаем кучетата" - комедията, която "безпощадно” ще Ви разсмива с родното чувство за хумор, националният ни "гений” и с най-добрия приятел на човека – кучето.

20 и 27 май /събота/ "Вдигай завесата" комедия за един изоставен, прашен и завещан театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание – в името на театъра.

27 май /събота/ "Ножица-трепач" – спектакълът се завърта около мистериозното убийство на прочута в миналото пианистка. Всяка вечер представлението се допълва с нови импровизации, а публиката активно участва в разследването. Постепенно спектакълът се превръща от криминален комичен трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

Усмихнете края на деня с някой от нашите смешни спектакли, които ще ви заредят с много смях и добро настроение през идващото лято!

Но заглавията, за които може да закупите билети на специалната цена от 7 лв. през МАЙ и ЮНИ, не се изчерпват до тук:

"Секс, наркотици, рокендрол", "Много шум за нищо", "Жан и Беатрис", "Отело", "Тартюф", "В полите на Витоша", "Железният светилник", "Завещанието на целомъдрения женкар", "Писмо до Касандра".

Повече информация за постановките може да намерите на www.tba.art.bg

*Намалението важи само за постановки продукция на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ".


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay