Два дни до най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ – Вечер на добродетелите 2017

Ето и подробности

Два дни до най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ – Вечер на добродетелите 2017

Само два дни остават до най-голямото за годината благотворително събитие на фондация "За НашитеДеца”  – "Вечер на добродетелите 2017", което ще се състои на 23 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center от 19.30 часа.

Водещи на магичната Вечер ще бъдат актьорите Елена Петрова и Кирил Ефремов, а участие в арт програмата ще вземат световноизвестни български артисти - Марио Хосен, наричан "българският Паганини", поп изпълнителят Миро, илюзионистът Валери Иванов – Жокера, както и Калин Вельов и група Funky Miracle.

В традиционното благотворително наддаване, водено от неподражаемия Игор Марковски, под светлините на прожекторите ще влязат стойностни произведения на изкуството и предмети със специална история като картина на Петър Мичев, плоча с автографите на EUROPE, броеница, подарена от Вселенски Патриарх Вартоломей I, тениска на Антони Марсиал от националния отбор на Франция и др.. Гостите ни ще имат възможността да наддават и за уникални преживявания, като приготвяне на меню и вечеря заедно с шеф Манчев в неговата професионална кухня, пред-Коледна традиционна немска вечеря за 10 души в резиденцията на посланика на Германия в България, готварска сесия с професионалния готвач на Британското посолство, в резиденцията на Н.Пр. Ема Хопкинс с тематика – традиционни коледни сладки и ред други уникални преживявания.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay