Лара Фабиан с първи сингъл от новия ѝ албум

Песента „Growing wings” e официално на пазара

Лара Фабиан с първи сингъл от новия ѝ албум

На 4 август излезе първият сингъл от последния 13-и албум на LARA FABIAN - "CAMOUFLAGE”. Вече стартира и предварителната поръчка на албума, който ще чуем на живо на 27-и март 2018 г. в Зала 1 на НДК. Освен новите песни на звездата, ще чуем нейните най-големи хитове като "Je T’aime", "Je suis Malade", "Adagio".

След 20 милиона продадени албума в цял свят и успехът зад последния ѝ платинен албум, издаден на френски - "Ma vie dans la tienne", Лара Фабиан се завръща на сцената с изцяло англоезичен албум. CAMOUFLAGE е създаден между Стокхолм, Лос Анджелис и Брюксел от продуцента с множество награди Moh Denebi и американския текстописец Sharon Vaughn. Албумът носи името на знаковото парче "Camouflage" и съдържа 12 песни, които носят характерния вокален заряд на звездата в комбинация с електро поп елементи и класически оркестрални аранжименти. Дългоочакваната от феновете продукция ще се появи на пазара есента, а над 40 страни, част от световното турне на Лара Фабиан, ще имат удоволствието да ги чуят на живо.

Билети за концерта ще намерите в касите на OMV, EASYPAY, EPAYGO.BG, THE MALL, EVENTIM.BG и билетен център НДК на цени от 59 до 159 лева. Всеки, закупил билет за концерта, ще получи албума ‘CAMOUFLAGE’ малко преди концерта на 27 март, лично от екипа на Lara Fabian.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay