Грим в арабски стил срещу грим в американски стил

Кой вариант предпочитате?

Напоследък арабската култура става все по-популярна по цял свят, а едни от най-популярните гримьорки в момента са именно от арабски произход. И може би това обяснява интересът на дамите към източния почерк в грима.

Популярната бюти влогърка Кристен Доминик демонстрира стандартния американски грим, който е широко разпространен и в Европа като го съпоставя с начина, по който се гримират жените в арабските страни.

Американският грим не е нищо ново за нас, тъй като всекидневно виждаме негови интерпретации в Instagram, както и на живо. При него налице са плътна, но не много издължена очна линия, телесни сенки за очи, както и трендът "nude lips", който бе въведен от риалити звездата Кайли Дженър.

Грим в арабски стил срещу грим в американски стил

Арабският грим комбинира различни ярки цветове, очна линия, издължаваща окото и силно подчертани, плътни вежди. Той става все по-модерен, поради влиянието на популярната гримьорка Худа Катан, известна под псевдонима Hudabeauty. И в двата варианта, ключов елемент са изкуствените мигли, като в арабския те са малко-по дълги и обемни.

Грим в арабски стил срещу грим в американски стил

Повече подробности можете да видите във видеото по-долу.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay