Ето как да прикриете пъпките и тъмните кръгове с помощта на коректор

Полезни съвети!

Ето как да прикриете пъпките и тъмните кръгове с помощта на коректор

Коректорът е едно от най-мощните оръжия в козметичната ви чантичка. Той може да накара лицето ви да изглежда по-будно и да прикрие идеално всяко несъвършенство по кожата. А кой не би искал да се отърве от тъмните кръгове под очите?

Коректорите се предлагат в различни форми и консистенции. Някои предпочитат течните, а други пък тези, които са под форма на стик. Няма значение какъв точно ще изберете вие, стига да покрива качествени и да не кара кожата ви да изглежда суха или пък тежко гримирана. Също така на пазара се предлагат и коректори със съставки, които действително помагат на кожата да възстанови.

Но как да изберем правилния коректор за нас?

За покриване на пъпки трябва да използвате коректор, който е същият цвят като фон дьо тена ви. Ако е по-светъл, той ще ги накара да изпъкнат още повече.

За прикриване на тъмните кръгове под очите коректорът обикновено трябва да е с два тона по-светъл и златен/жълт подтон. той неутрализира лилавия цвят на кръговете.

За прикриване на тъмни петна и пигментация отърсете коректор с оранжев подтон, тъй като ще едновременно ще оцвети и прикрие.

***

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay