Дженифър Анистън и Джъстин Терукс се разделят след 2 години брак

Дженифър Анистън и Джъстин Терукс се разделят след две години брак. В четвъртък в изявление, споделено от PR-а на Дженифър, Стивън Хуване, двойката заяви, че решението им да се разделят "беше взаимно и любовно, направено в края на миналата година" и подчертаха желанието им да "предадат истината директно", за да избегнат спекулации в пресата.

"Обикновено бихме направили това поверително, но като се има предвид, че клюкарската индустрия не може да устои на възможността да спекулира и измисли, искахме да предадем истината директно", се казва в изявлението. "Каквото и да е написано за нас, което не е пряко от нас, е измислен разказ на някой друг. Преди всичко сме решени да поддържаме дълбокото уважение и любов, които имаме един към друг". Дженифър и Джъстин добавиха, че са "най-добри приятели, които са решили да се разделят като двойка", но с нетърпение очакват да продължат с тяхното приятно приятелство.

Двамата се събраха през август 2012 г. и сключиха брак на церемония през август 2015 г. За последен път ги видяхме заедно, когато посрещнаха Новата година с приятелите си Джейсън Бейтман и Аманда Анка на годишното си пътуване до Мексико. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay