10 модни артикула, от които всички се отказваме, но по-късно откриваме отново

10 модни артикула, от които всички се отказваме, но по-късно откриваме отново

Почти всички модни тенденции имат една и съща съдба: тръгват от модните подиуми, хората в началото не ги приемат, после се превръщат в мания за обикновените потребители и най-накрая модата отминава и хората почти се отвращават от тях. Някои от тенденциите обаче се завръщат с пълна сила. А тези тенденции, които ще ви покажем, са отшумявали и са се завръщали хиляди пъти...

Леопардов принт

Дизайнерите използват леопардовия принт за много сезони и съвсем наскоро те най-накрая успяха да убедят потребителите, че този принт може да създаде стилен и невулгарен вид, ако се съчетава правилно. Например, леопардовият принт вече е желан елемент в есенния гардероб. И ние трябва да признаем, че изглежда наистина стилно с неутрални елементи.

"Грозни" маратонки

"Грозните" или "бащините" маратонки получиха името си, поради приликата им с маратонките, които хората носеха преди много години. Те са известни със своя грозен външен вид и многопластова подметка. Те не трябва да изглеждат елегантно по краката: колкото по-големи и по-странни са формите на маратонките, толкова по-красиви или, по-правилно, са "по-грозни".

Широки дънки

Дънките са единственият елемент в гардероба, който преминава през модни трансформации много често. Много бързо модата премина от "скини" дънки до широки дънки и дънки "бойфренд". Тази есен широките дънки стават все по-популярни.

Пухени палта

За щастие все повече хора и дизайнери се отказват от естествената кожа. Пухените палта идват и излизат от мода непрекъснато. Сега на мода са пухените палта от изкуствена кожа.

Дънкова пола

Дънковите поли започнаха да се завръщат в колекциите на известните дизайнери още през 2017 г., но набраха масова популярност година по-късно. В момента те са много модерни.

Остри обувки с ниско токче

През пролетта гледахме тези обувки с недоверие, през лятото някои жени започнаха да ги носят и вече през есента тези обувки са доста модерни.

Дрехи с подплънки в раменете

Кой би помислил, че тези подплънки ще се върнат на мода? Разбира се, не всеки би се осмелил да носи такива дрехи, но въпреки това те се завърнаха с пълна сила. 

Дрехи на кръпки

Дрехите, направени от кръпки се завърнаха на мода през пролетта на 2018 г. и в момента достигат върха на своята популярност. 

Ярък спортен костюм

Тези костюми наподобяват работно облекло, поради яркия си цвят. Те изглеждат странно, но популярността им е въпрос на време. 

Винил

Винилът е тенденция от тази есен, която се появи толкова неочаквано, че дори нямаше време да се обсъди. Дизайнерите препоръчват да не се страхувате от този провокативен материал, но се опитайте да носите не само винилови връхни дрехи, но и рокли, панталони, гащеризони и поли.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay