Ето как да се подготвите за специално събитие

За да изглеждате страхотно

Ето как да се подготвите за специално събитие

Неочаквани неща се случват: изненадваща почивка, сватба на стар приятел, предложение за брак. Така че как да почистим кожата си и да влезем във форма бързо? Изглежда невъзможно...

Събрахме някои съвети за това, какво можете да направите, когато нямате много време:

2 седмици по-рано: Отслабнете

Можете да свалите няколко килограма за 2 седмици, ако намалите приема на калории до 1000-1100 калории на ден. За да направите това, включете към менюто си зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни, риба и месо. Поради ограничения енергиен прием, съхраняваните мазнини ще бъдат изгорени. Не забравяйте да пиете поне 2 литра вода на ден. Това е  най-важното правило при отслабване.

1 седмица по-рано: Стегнете талията и подобрете състоянието на кожата

Отслабването за 7 дни е възможно с 3 вида храни: цитрусови плодове, ананас и протеини. Цитрусовите плодове съдържат големи количества киселини, които разтварят мазнините и ги отстраняват от тялото. В допълнение, богатите на витамини плодове - особено богати на витамин С - ще подобрят имунитета, състоянието на кожата и цялостното ви благосъстояние.

Ананасът е признат за един от най-добрите продукти за отслабване, благодарение на бромелаин, който ефективно разгражда мазнините. Протеините са строителни блокове за нашето тяло, които доставят енергия. За пълноценния резултат трябва да забравите въглехидратите и мазнините за тези 7 дни.

3 дни: Стягане на корема

Има няколко варианта за премахване на излишните мазнини от коремната област. Първият: пийте 200 мл сок от моркови и ябълки (1: 1) 6 пъти на ден. Не само, че тези продукти съдържат малко калории, но и дават на тялото ви витамини, бета-каротин и пектин.

Вторият вариант: За закуска и обяд, подгответе смес от 1 варено яйце, 1 супена лъжица заквасена сметана и 1 настърган морков. За вечеря пийте
зелен чай без захар.

2 дни: Почистване на тялото

Ако имате само няколко дни, малки трикове за почистване на вашето тяло ще ви помогнат. Те работят благодарение на същия бромелаин, който разгражда мазнините. За закуска яжте ананас, който можете да комбинирате със сок от пресен цитрус или кафе без захар.

През деня заменете обичайните си напитки с чаша гореща вода с мента и лимон. Обядът трябва да се състои от цвекло, моркови и зеле, както и няколко големи сушени сини сливи, ако искате. Трябва също така да изпиете чаша вода с лимон и може би малко сушени кайсии, преди да си легнете.

1 ден: Премахване на излишната вода от организма

Когато времето може да бъде измерено в часове, вашето спасение са зеленчуците и триците. Триците служат за "вътрешно почистване" на червата, така че няколко лъжици трици с нискомаслено мляко ще ви се отразят страхотно. Запържете един пакет замразени зеленчуци с 1 лъжица зехтин и ги разделете на 5-6 порции. Яжте ги през равни интервали. Това ще ви помогне да изчистите излишната вода от организма си.


Не забравяйте, че тези съвети са подходящи само за посочените периоди от време! Храненето с твърде много кисели храни на празен стомах или продължителен нискокалоричен прием е опасно. Отслабването е постепенен процес и тези съвети са просто спешни мерки. Обичайте себе си и се наслаждавайте на празниците!


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay