Ето какво да правите, ако не харесвате годежния си пръстен

Ето какво да правите, ако не харесвате годежния си пръстен

Вашият партньор тъкмо ви е предложил и вие сте супер развълнувани, но има един малък проблем: не можете да понасяте годежния си пръстен. Да бъдете стресирани от това е напълно нормално, тъй като не искате да обидите човека, когото обичате, но въпреки това не можете да си представите да носите този пръстен до края на живота си. И ако сте от жените, които са си представяли този момент винаги, с най-малките детайли, няма как да се задоволите с нещо, което не оправдава очакванията ви. Добрата новина е, че можете да получите пръстена, който искате, без да провалите връзката си. Ето какво да направите:

1. Говорете

Първо, трябва да кажете нещо. В противен случай вашият партньор няма да знае какво мислите. Бъдете честни относно това как се чувствате. Ако не харесвате пръстена, просто бъдете откровени и кажете на годеника си. 

2. Как да му кажете

Може би сте разстроени от това, че вашият партньор не е избрал подходящ пръстен, но и той ще бъде разстроен от това. Поради тази причина, трябва да му го съобщите по-внимателно. Просто седнете и кажете какво мислите. Бъдете нежни и спокойни.

3. Не прекалявайте с претенциите

Необходимо е да съобразите марката и цената на пръстена, който искате, с бюджета на вашия партньор. Трябва да се съобразите с това, че вероятно той не е имал достатъчно голям бюджет, така че не се изхвърляйте. 

4. Как да изберете нов пръстен

Ясно е, че изборът на пръстена ще бъде ваш, но направете партньора си част от процеса. Не ходете да го сменяте сами. Годежният пръстен в крайна сметка е подарък.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay