Дженифър Анистън: "Щастлива съм и без деца"

Дженифър Анистън: "Щастлива съм и без деца"

"Не ми трябват деца, за да бъда пълноценна", заяви актрисата Дженифър Анистън като даде ясен отговор на критиките защо няма наследник.

Актрисата даде интервю за "Хъфингтън пост", разказвайки за кариерата си, за мъжете в живота си и за това как се чувства на 50-годишна възраст.

"Вестниците изразходват толкова много време и пари, за да видят дали съм бременна. Това само показва, че се смята, че жената не може да бъде пълноценна, успешна и щастлива, ако не стане съпруга или майка", обясни тя.

Анистън е категорична, че се чувства добре, въпреки че няма късмета да бъде майка.

Що се отнася до неуспешните й връзки, тя коментира, че е уморена от статиите в медиите, че не може да създаде сериозна връзка.

"Това, което пишат - че не мога да задържа един мъж, не е вярно. Аз не съм нито тъжна, нито пречупена! Глупости са, че отказвам да имам бебе, защото съм егоистка, която мисли само за кариерата си!", добави актрисата.

По думите на Дженифър никой не може да я съди и да си въобразява, че знае какво е преживяла. След което призна, че е правила много опити да забременее, но поради здравословни проблеми те са се провалили. Но това не я е прекършило.

"Има натиск върху жените да бъдат майки. Ако това не стане, тогава те се считат за повредена стока. Може би моята мисия на тази планета не е да се възпроизвеждам!", коментира Дженифър.

Актрисата отбеляза още, че много актриси в Холивуд се оценяват само по външния им вид.

Тази седмица звездата направи зашеметяваща поява за списание Нarper's bazaar, за което позира топлес.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay