Дженифър Лопес е модна икона на 2019 година

Дженифър Лопес е модна икона на 2019 година

На Дженифър Лопес ѝ трябваше само един тоалет, който да я издигне до статута на модна икона. През 2000 г. тя се появи с зелена рокля Versace на наградите "Грами", с което заяви, че не я е страх да поема рискове по отношение на стила и си запази място в историята.

С времето Лопес продължи да екпериментира в модно отношение - независимо дали обличаше блестящия гащеризон, с който се появи на турне, роклята Valentino, създадена по модел на тоалет на Джаки Кенеди, с която Лопес се появи на Оскрите през 2003 г. или ежедневните ѝ визии, с които нееднократно е запечатвана от папараците, тя винаги е влизала в модните рубрики.

Така че за някого едва ли е изненада, че тази година тя ще бъде отличена с приза модна икона на Съюза на американските модни дизайнери (CFDA).

Дженифър Лопес е модна икона на 2019 година

"Дженифър Лопес използва дрехи като начин да изрази увереност и сила", заявява председателят на Съюза - Даян фон Фюрстенберг. Лопес върви по стъпките на Наоми Кембъл, Бионсе, Риана, Иман и Кейт Мос - всички те вече са печелили приза.

Отличието идва в момент, в който Лопес не само планира свтбата си с Алекс Родригес, но и също така се готви да започне турнето си в Северна Америка.

"Стилът на Дженифър Лопес е смел, безапелационен и винаги запомнящ се", казва Стивън Колб - президент и главен изпълнителен директор на Съюза на американските модни дизайнери. "Дизайнерите, включително много от нашите членове на CFDA, обичат да я обличат за сцената и за частни събития."

Дженифър Лопес е модна икона на 2019 година

Сред най-запомнящите се последни визии на Лопес са огледалната рокля на Том Форд, която тя носеше на наградите "Оскар", фрапантната розова рокля за висша мода на Giambattista Valli, която тя избра за премиерата на Second Act, и деним ботушите Versace, които носеше през лятото.

Очаква се Лопес да присъства на церемонията на 3 юни в Бруклинския музей. Какъв тоалет ще избере е трудно да се предположи, но можем да сме сигурни, че ще бъде икона.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay