Безопасен начин да отслабнете за 7 дни

Безопасен начин да отслабнете за 7 дни

Важни събития като сватба, парти или бал са перфектни възможности да се облечете хубаво и да изглеждате страхотно. Но ако се притеснявате, че няколко излишни килограма ще ви попречат да бъдете уверени, трябва ви само една седмица, за да отслабнете, като следвате инструкциите, описани в тази статия. Разтоварващи дни и детоксикация ще ви позволят да намалите един до два размера за 7 дни и също така ще изчистите тялото си от токсини.

Събрахме някои съвети за това как може да загубите тегло само за 7 дни:

Какво е разтоварващ ден?

Разтоварващият ден е добър начин да премахнете токсините, да изгорите мазнини, да се отървете от подуването и да подмладите тялото си. Това е специален начин на хранене, който може да се прави два пъти седмично. Тези дни ще помагат на стомаха и червата да се отърват от токсичните натрупвания.

Важно е да имате предвид, че този метод най-вероятно ще ви осигури само краткосрочен резултат и ако имате някакви здравословни проблеми, може да се наложи да се консултирате с лекар преди да започнете диетата.

Как работи това?

Изберете вида разтоварващ ден.

Купете необходимите продукти.

Храната може да бъде приготвена на пара или приготвена във фурната.

Яжте 100 гр. до 150 гр. храна на всеки час.

Яжте малко пресен магданоз или пийте чаша вода с лимонов сок на празен стомах сутрин, за да започнете процеса.

Пийте много вода или зелен чай през деня.

Не тренирайте през тези дни.

Следвайте тази система за 2 дни подред или с интервал от 2-3 дни.

Мазнини

Основната задача на този ден е да активирате ензимите, отговорни за разграждането на мазнините. Ако решите да правите такъв ден, пригответе 500 мл до 700 мл нискомаслена сметана или мляко и разделете това количество на 5 хранения. През този ден можете да си позволите чаша кафе.

Рецепта: В 150 мл кафе добавете 50 мл сметана. Насладете се!

Въглехидрати

Най-вероятно няма да се чувствате гладни през тези дни и те са идеални за лятото. Изберете това, което ви харесва най-много и яжте ябълки, диня, сушени плодове или овесени ядки през целия ден.

Ако предпочитате ябълките: вземете 1,5 кг от тях и ги разделете на 5 хранения с интервал от 3 часа. Можете да ги печете или да направите ябълков сок, което ще бъде добра почивка за вашата храносмилателна система.

Ако обичате да ядете сушени плодове: поставете 0.5 кг от тях във вода и ги разделете на 5 равни хранения.

Ако решите да ядете диня: разделете 2 кг диня на 5-6 хранения.

Ако ви харесва овес: подгответе овесена каша от 200 грама овесен прах и я разделете на 5-6 хранения с еднаква големина.

Можете да замените ябълки, сушени плодове и други храни със сокове от зеле, моркови, краставици, цвекло, целина или портокал / грейпфрут. Добрата новина е, че ако решите да пиете сок през целия ден, можете да смесвате всички горепосочени плодове и зеленчуци.

Протеини

Протеиновите дни са най-удобни за отслабване. Протеинът се смила много бавно, което означава, че няма да се чувствате гладни за известно време. Яжте извара, месо или риба и не забравяйте да пиете вода.

Ако ви харесва изварата, вземете 500 грама извара и я разбъркайте със 100 грама мед. След това го разделете на 5 части и го яжте през целия ден. Сиренето може да бъде смесено със зеленчуци, ябълки или пшенични трици накиснати в гореща вода.

Ако предпочитате месо или риба, вземете 400 гр месо (телешко, говеждо, пуешко или пилешки гърди без кожа) или риба. След това го варете във вода без сол и го разделете на 5 порции.

Комбинирано

Много хора смятат, че е доста трудно да издържи цял ден на един продукт. Така че, има комбинирани дни. Психологически е по-лесно хората да преминат през тези дни. И ако направите всичко правилно, ефектът ще бъде същият!

Рецепта за десерт с ориз и ябълка: Пригответе овесена каша с 450 г обезмаслено мляко и 75 г ориз без сол или захар. След това го разделете на 3 хранения. Междувременно можете да ядете до 1 кг ябълки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay