Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият инфлуенсър на годината. Истински пример за подражание, Хриси ежедневно мотивира хилядите си последователи да се занимават със спорт и да се усмихват повече. Тя успя да се докаже като водещ инфлуенсър в България сравнително бързо. Това се дължи на всеотдайността и особения чар, с който прави всичко, което публикува в интернет. Тези и много други качества помогнаха на Хриси да се превърне в първия носител на приза "Инфлуенсър на годината", 2018г.

Разберете малко повече за нея в последващите редове, надяваме се думите на Хриси да ви направят също толкова добро впечатление, колкото на нас!

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Хриси, освен фитнес инструктор и инфлуенсър, с какво друго се занимаваш?

Общо взето с това може да се обобщи, но правя и тренировъчни режими за момичета, които не мога да тренирам на живо. Работя не само в България, имам и много клиенти от Европа, за които правя онлайн тренировки.

 

Пречи ли едната професия на другата?

За мен това да съм инфлуенсър не е точно професия и не е нещо различно от това, в което съм решила да се изявявам. Като човек, който води персонални тренировки, го приемам за плюс и именно заради това имам ангажимент като инфлуенсър. Имам таргет група, която в големия си процент се състои от дами, които се стремят към здравословен начин на живот и тренировки. Публикувам това, което правя, и това, от което хората се вълнуват.

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Кога започна да заснемаш как тренираш?

Започнах в клипчетата малко след като родих, защото тогава започнах усилено да се занимавам със спорт. Преди това работих като брокер на недвижими имоти и спортът не ми беше приоритет. Но като всяка жена, след раждането си реших, че рязко трябва да вляза във форма. Започнах да чета по темата и да изпробвам различни неща върху себе си. Резултатите бяха налице и скоро започнаха да идват запитвания от дами, които виждаха прогреса ми в социалните мрежи. Съвсем любителски и на шега снимах промените в тялото си, без никакъв подтекст да привлека клиенти или да стана инструктор. Но с времето дамите настояваха да тренират с мен и така доста бързо напреднах в професията си. Смятам, че и клиентките ми са доволни от работата с мен.

 

 

Това да си инфлуенсър промени ли начина ти на живот? Притесняваш ли се, ако излезеш навън без грим, например?

Не, смятам, че като всяка жена се грижа за себе си. Разбира се, всеки си има дните, в който не изглежда страхотно. Но това да съм инфлуенсър не промени стила ми, начина ми на обличане или държание. Смятам, че за да си добър инфлуесър, най вече трябва да си себе си, така че изцяло залагам на това!

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Как балансираш между това да си инфлуенсър, фитнес инструктор и най вече майка на едно прекрасно момченце?

Ама аз съм и домакиня! Това също не е за подценяване. Има ли желание, има и начин. Намирам време за всичко, но ще видим след време дали детето ми ще ме обвини, че нещо му е липсвало. Смятам, че правилно разпределям времето си, но като цяло ставам и в 5 часа. Може би затова намирам време за всичко. (смее се)

 

А колко често си правиш снимки? Всичко ли трябва да се поства?

Аз лично съм се ограничила в това отношение и поствам неща главно в работен план, без да изразявам толкова отчетливо какво правя и как се чувствам. Затова често когато хората се срещнат с мен, ми казват, че не съм това, което са си представяли от социалните мрежи, тъй като достъпа до мен като човек там е доста ограничен.

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Как протича един типичен ден за теб?

Събуждам се в 5, всяка сутрин правя закуска на сина си за училище. Тренировките ми започват около 7 часа и продължават до към 14. След това пазарувам за вкъщи, взимам сина си от училище и започвам да готвя. Всяка вечер готвя - това е закон! А след това задължително си играя с него. Имам чувството, че съседите вече ни мразят след цялото ни тропане и тракане с играчки. Много учим, също така. Той е на седем и половина, първи клас, затова всяка вечер, докато готвя, се изпитваме.

 

Само жени ли тренираш в залата?

Да, изготвям и хранителни режими само за жени. Не съм от хората, които искат да разбират от всичко. Аз познавам себе си като женска физика и смятам, че по-добре познавам и тях, техните проблеми, състояния и настроения - следователно, мога да им бъда полезна. Това, което давам на себе си, давам и на другите жени. Има достатъчно добри мъже инструктори.

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Разкажи ни повече за твоята антидиета теория.

Аз смятам, че човек трябва да прави тялото си щастливо, без да го ограничава. Трябва да си доставяме удоволствие с храната, с която се храним. Тялото е като едно малко дете и ако постоянно му казваш "НЕ!” не можеш да очакваш това дете да е щастливо, усмихнато и удовлетворено от живота. Това значи, че можеш да се храниш с бургери, ако наистина това ти се яде, но след това да си пълноценен в залата. Точно като с децата - можеш да кажеш "Да, добре”, но след това трябва и да си строг. Затова балансът се намира между храната и тренировките. Никога не може да се разчита само на едното или на другото.

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Информация за още интересни и вдъхновяващи инфлуенсъри можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay