Събитието „Мениджър за един ден“ в София

Събитието „Мениджър за един ден“ в София

Щастливи сме да ви запознаем с един интересен проект, който стимулира развитието и кариерната ориентация на младите хора в България - една инициатива, която се е наложила като традиция. Националната инициатива "Мениджър за един ден" се провежда за 17-ти път на 30 октомври 2018 година. Събитието се провежда под надслов "Вдъхнови бъдещето".

Събитието „Мениджър за един ден“ в София

"Мениджър за един ден” е една интересна и благородна инициатива, която дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. Това е една от най-популярните инициативи на "Джуниър Ачийвмънт”, която се провежда ежегодно в още над 100 държави.

Събитието „Мениджър за един ден“ в София

Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз, като се стреми към това образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнеса и да имат шанс за добро начало в кариерата си и силно професионално развитие.

Събитието „Мениджър за един ден“ в София

По време на инициативата "Мениджър за един ден", утвърдени лидери и професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот, както и представители на държавата и институциите дават възможност на младежите да се запознаят с настоящето и бъдещето на професията на своя титуляр за деня.

В рамките на програмата тази година "Джуниър Ачийвмънт България” организира и четвъртото издание на Младежкия кариерен форум "Професиите на бъдещето”, където водещи специалисти и вдъхновяващи презентатори говориха с младежите на теми, свързани с дигитализацията на професиите. Форумът се проведе на 30 октомври, в зала "Джон Атанасов" на София тех парк. 

Събитието „Мениджър за един ден“ в София

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay