5 идеи за страхотна прическа с бретон

Бретоните отново са на мода и се връщат с грим и трясък. Те са точно онази дългоочаквана промяна в косата, за която си мислиш от известно време. Едно от най-хубавите неща на прическите с бретон е, че те идват под най-различна форма и могат лесно да се променят. Почти е невъзможно да не намерите най-подходящия за вашата коса и форма на лицето. Къси или дълги, бухнали или по-рехави, на страни или прави - бретоните са страхотен начин да освежите прическата си без да жертвате от дължината на косата. Всичко, което трябва да направите е да изберете вашият модел. Ние сме ви приготвили няколко предложения, на които са се доверили звездите:

Кат Денингс показва колко е функционална новата и прическа, бретон тип завеса. На снимката, която тя качва в социалните мрежи виждаме как лесно можем да го носим поне по три различни начина. Като част от косата, настрани, като бретон разделен на две или като разрошен дълъг бретон.

5 идеи за страхотна прическа с бретон

Има още една нова тенденция, която разбива всички митове за бретона и това е къдравият бретон. Кралици на красотата като Зендая могат смело да се възмолзват от тази смела промяна и да я направят много атрактивна прическа.

5 идеи за страхотна прическа с бретон

Фалшивите бретони са идеален начин да имате бретон, без да се налага да режете косата си. Бела Хадид се възползва отлично от предимствата на изкуствения бретон и й стои много елегантно. Важно условие, за да стои естествено е да изберете същия цвят на бретона като естествения цвят на косата ви.

5 идеи за страхотна прическа с бретон

Кери Уошингтън избира къс бретон, който едва покрива веждите й. Предимствата му са, че правят овалното лице оптично по-издължено, както и добрият контраст между вълните на косата отстани на лицето и правият бретон.

5 идеи за страхотна прическа с бретон

Късите бретони, на които се спира Кара Делавин са много шик и ретро. Те са подходящи за къси коси и придават чаровно излъчване на стила ви.

5 идеи за страхотна прическа с бретон

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay