Звездите, които обръснаха косата си

Звездите, които обръснаха косата си

Късите прически не притесняват Холивудските красавици. Някои от тях дори се осмелиха да се подстрижат не просто късо, но нула номер. Ако за някои това е луда промяна в реда на нещата, то за други е драматично и неочаквано събитие.

Кара Делавин отново впечатлява с визията си, но този път красавицата е взела решението да се появи под светлините на прожекторите без обичайната си руса коса. При човек с нейната натура и до сега сме се натъквали на нестандартни решения за външния й вид, от които топ модела никога не се е притеснявала, но тази прическа определено е изненада за всички.

Звездите, които обръснаха косата си

Хамелеонът в прическите, Кейти Пери, сподели с феновете си, че след като е подстригала косата си толкова късо се чувства изключително добре и много освободена.

Кейт Хъдсън ни поднася най-голямата изненада в решението си да отреже красивите дълги, руси къдрици, които са типични за стила й от години. Тя споделя, че вдъхновението й дошло от 13 годишния й син. Когато се подстригала, той видял очевидната прилика, която имали с майка си.

Звездите, които обръснаха косата си

Кристен Стюарт също влиза в тенденцията за обръснати коси, като боядисва стърчащите връхчета в русо. Актрисата откри летния сезон с драматична промяна във визията.

Поздравления за смелото решение, подобни актове на себеизразяване ни мотивират да бъдем себе си и да не се срамуваме от начина, по който ще ни приемат хората.

Звездите, които обръснаха косата си

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay