3 лесни начина за естествено боядисване на косата

За да е красива и подхранена косата ви

3 лесни начина за естествено боядисване на косата

В стремежа си да изглеждаме невероятно, ние, жените, постоянно боядисваме косите. Понякога, обаче, с цел косата ни да изглежда много бляскава и красива, й нанасяме вреда. Всички знаем, че боите за коса не са особено безредни. Ето защо ние щв и предложим 3 естествени начина за боядисване.

За кестенява коса

3 лесни начина за естествено боядисване на косата

 

Тези, които имат кестенява коса и искат да подсилят цвета си , могат да го направят в домашни условия с розмарин и градински чай. Нужни са 4-6 лъжици градински чай и 1-2 супени лъжици розмарин. Точното количество зависи от дължината на косата. 

Сложете съставките във вода и оставете да заврят. Варете около час. Изплакнете много добре косата със сместа. За по-наситен цвят добавете черен чай!

За тъмна коса

3 лесни начина за естествено боядисване на косата

 

Кафето може да направи от косата ви истинска шоколадова красива феерия. 

Нужни са ви 2-3 супени лъжици смляно кафе и кондиционер за коса. Направете силна чаша кафе и след това я оставете за известно време в хладилника. Смесете кондиционера със смляното кафе и добавете охладеното кафе. Нанесете сместа върху суха коса и оставете да стои в продължение на час. След това измийте с шампоан. 

За руса коса

3 лесни начина за естествено боядисване на косата

 

Нужни са ви: 2-4 супени лъжици лайка, 3 супени лъжици мед, 0,-1 литър лимонов сок

Поставете цветята лайка в кипяща вода и варете около половин час. Добавете меда и лимоновия сок, разбъркайте добре и нанесете по дължината на косата. Увийте главата си с кърпа и оставете сместа да постои около половин час. След това изплакнете с топла вода.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay