6 изненадващи неща, които разкрива формата на ноктите

Ето какво казват ноктите ви за вас

6 изненадващи неща, които разкрива формата на ноктите

Всеки има различна форма нокти. Някои имат широки и квадратни, други малки и тесни. Но мислили ли сте някога какво могат да кажат ноктите ви за вас.

Известен нигерийски учен е изготвил изследователски доклад, в който описва, че естествената форма на ноктите, както пръстовите отпечатъци, може да съдържа информация за личността на техния собственик.

Открийте каква е вашата форма и прочетете

Широки, дълги и правоъгълни нокти


Спокойни, прагматични, балансирани, независими хора с широк мироглед. Те са надеждни и имат остро чувство за отговорност за своите думи и действия. Родени лидери.


Много малки квадратни нокти

Умни, гъвкави и изобретателни хора с добри разсъждения. Изключително импулсивни, макар че ядът им минава бързо. Те са склонни да бъдат алчни и агресивни, както и ревниви.


Дълги и тесни нокти


Егоистични и изчисляващи хора с опортюнистични принципи. Те обичат лукса и изискват внимание към себе си. Те често се обиждат.

Къси нокти

Тези хора са невероятно бързи и нетърпеливи. Колкото по-къси са ноктите, толкова по-взискателни са тези хора. Те винаги се стремят да имат своя път и са непоправими перфекционисти.

Бадемова форма

Деликатни, нежни и романтични души с идеалистични възгледи. Те обичат да се чувстват полезни за другите, а и са много сантиментални, меки и лесно се обиждат.

Триъгълни нокти


Артистични, деликатни личности, с непрекъснато променящо се настроение, винаги на ръба и склонни към нервни изблици. Те искат да бъдат признати и известни и те мразят да загубят.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay