Дължината на косата ви разкрива повече за вас, отколкото предполагате

Вижте какво разкрива косата ви за същността ви

Дължината на косата ви разкрива повече за вас, отколкото предполагате

Дължина до ушите, до рамото, къса, средна или дълга. Истината е, че косата е едно от нещата, които ни определят най-много. И според едно проучване, косата е истинско отражение на характера ни. Разбере какво разкрива вашата прическа за същността ви.

Много къса коса

Вие сте уверени, общителни, склонни към флиртуване и приятни хора. Обичате да срещате нови хора и да създавате нови приятелства. Харесвате професии, които ви позволяват да изтъкнете интелигентността си. Знаете как да се справяте с проблемите и да владеете себе си. Въпреки това понякога действате без да мислите.

Прическа Боб

Вие сте прями и открити хора, които казват истината, дори да боли от нея. Лесно постигате баланс между личния и професионалния си живот. Вие сте безстрашни и организирани. Еднообразието ви убива, нямате комплекси и обичате да откривате нови неща. Понякога действате без да мислите, но поне се учите от грешките си.

Коса до раменете

Вие сте щастливи с вашия женствен, елегантен и изтънчен външен вид. Обичате да говорите, а вашата естествена красота впечатлява всеки, който мине покрай вас. Обичате предизвикателствата и новите проекти, освен това сте експерт в създаването на нови приятелства и задържането им.

Дълга коса

Вие сте много внимателни, търпеливи и добродушни. В любовта вие предпочитате дългите и сериозни връзки и се раздавате напълно, но подбирате много внимателно партньорите си. Борите се за постигането на мечтите си и правите и невъзможното, за да постигнете целите си. Вашето постоянство ви помага да получите абсолютно всичко, което поискате.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay