Как да изглеждаш добре без грим?

Как да изглеждаш добре без грим?

Има дни, в които не искаме да слагаме грим, за да се почувстваме естествено красиви и свободни.  Не е достатъчно да ходим без грим само, когато сме си вкъщи. Трябва да се чувстваме добре в кожата си и да имаме самочувствие и когато излизаме без грим. Чувството е прекрасно, когато е в унисон с настроението ни – да бъдем себе си, да сме естествени, да се харесваме и да се наслаждаваме на това.

Какво по-хубаво от жена със самочувствие, като ние самите можем да си помогнем нашата вяра в себе си да е подплатена. Всяка жена има своя уникална красота. Дайте й да се прояви, да излезе наяве и се наслаждавайте да я показвате на другите. Така ще се почувствате като кралица, ще искате да повторите това изживяване и другите ще ви харесват още повече. Ако сте самоуверена и без грим, приятелките не само ще го забележат, но и ще поискат  и те да последват примера ви. А срещуположния пол – той ще се наслаждава на вашето амплоа и ще бъдете желана.

Да, естественото е красиво, но вие също трябва да положите грижи за себе си, за да изглеждате добре без грим. Не е трудно. Можете да си помогнете с няколко простички неща, които са лесни за изпълнение.

Как да изглеждаш добре без грим?

  1. Поддържайте веждите си. Ако искате те да са добре оформени ги мажете с рициново масло всяка вечер в продължение на 2 седмици и вижте как ще се оформят!

  2. Грижете се за кожата си. Мийте лицето си 2 пъти дневно и пийте вода.

  3. Всяка вечер в продължение на 2 седмици мажете миглите си с кокосово масло или вазелин и те ще станат по-дълги.

  4. Използвайте в малки количества бадемово масло, за да овлажнявате кожата си и да получите естествен блясък. Не използвайте от олиото прекалено много, за да не запушвате порите си.

  5. Всеки ден отделяйте 10-15 минути и си правете маски от естествени продукти.

  6. Посъветвайте се със специалист и изберете най-подходящите за вас продукти за лице.

  7. Оставете останалото на своята естествена красота.

Как да изглеждаш добре без грим?

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay