Оптически илюзии в грима

Оптически илюзии в грима

Мими Чой е арт гримьор. Тя рисува уникални оптически илюзии на лицето и тялото си. Талантливата художничка създава картини достойни да бъдат изложени в галерия. Възприема лицето си като платно, на което може да създава творенията си и да изразява себе си.

Оптически илюзии в грима

Превръща лицето си в пица, бургер и дори в хапка суши. Фантазията на Мими Чой изглежда е неограничена и безспирна. Декорира устните, ръцете си, както й цялото си тяло. Чой работи и с модели, на които рисува привличащите вниманието творби. Пресъздава храни, животни, части от машини и дори сливане на грима с фона. Участва в редица конкурси, предавания и привлича бързо световен интерес към изкуството си.

Оптически илюзии в грима

Рисунките на Мими Чой са изключително детайлни и прецизни. С изключителна точност представя детайлите на различните елементи в арт грима. В някои от тях ключови са повтарящите се елементи на лицето, като очи и устни, които рисува по бузите и челото си, а приликата с действителните части на човешкото тяло е поразителна. Често хората, които гледат нейните гримове не могат да различат местоположението на истинските й очи или уста.

Оптически илюзии в грима

Чой не се ограничава само в това да рисува лица, тя започва да декорира ръцете и цялото си тяло.Нейните арт гримове са вдъхновение за милиони любители на нестандартния грим.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay