5 идеи как да направим ваната си още по-приятна

За всички тези случаи, в които не успявате да намерите време за почивка на СПА, винаги има една опция, която е не по-малко приятна, това е именно любимата вана. Тя прави кожата мека, отпуска ни от стреса, релаксира мускулите, това е малко от нашето лично време, което ни презарежда.

Благодарение на разнообразни продукти за вана, можете да изберете например вечерни кристали за вана, които ще подобрят съня ви и лесно ще се отпуснете. Като добавим и чаша от любимото ни вино, бихме го нарекли перфектната почивка.

Вана преди лягане

Ваната преди лягане трябва да е отпускаща и да подготви тялото и мислите ни за сън. Спрете се на аромати, които имат успокояващ ефект, като лавандула и лимонена трева. Прочетете книга във ваната или си вземете чаша хубаво вино. Идеалният начин да завършите деня.

5 идеи как да направим ваната си още по-приятна

Терапевтична баня

Терапевтични кристали и душ гелове за вана вече се намират лесно, повечето съдържат само органични вещества, без химикали, които се грижат за здравето и красотата на кожата ви, а съставките в тях се отразяват добре и на двигателната система. Този тип вани са много подходящи за хора с проблеми със ставите и сухожилията.

5 идеи как да направим ваната си още по-приятна

СПА възглавничка за вана

Можете да се сдобиете с възглавничка за вана, която да ви помогне да се настаните още по-удобно и да се насладите на ваната още по-пълноценно.

5 идеи как да направим ваната си още по-приятна

Свещи за вана

Вече съществуват специално пригодени за вана свещи, с аромати, които действат релаксиращо. Повечето от тях се предлагат като комплект с поставките към тях, можете да ги включите във вашата процедура.

5 идеи как да направим ваната си още по-приятна

Поставка за чаша

Поставките, които се закачат на ваната са много удобни, ако искате да четете, да си похапвате или да се насладите на любима напитка във ваната. Вместо да ставате, за да оставите някъде нещата си, ще можете да се излежавате удобно

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay