5 причини да харесваме зимата

Когато паднат първите снежинки идва моментът, в който или ще се натъжим, че навън е станало студено или ще се усмихнем, защото предстоят най-светлите семейни празници и най-хубавото време от годината, ако можем да го наречем така. Ние ви предлагаме да изберете втория вариант и ще ви дадем десет конкретни причини защо да го направите:

Време за уют

Зимните дни са идеалният момент, в който да си направите горещо какао, кафе, чай или каквото ви се иска. Няма по-прекрасно начало на деня от гледката на падащия сняг през прозореца, докато лежим сгушени на топло, с чаша топла напитка. Особено когато знаем, че можем да се наслаждаваме на този уют през целия ден. 

5 причини да харесваме зимата

Време за любимия

Това е идеалното време в което можем да се сгушим в любимия докато гледаме как огъня в камината гори или пък сме си избрали да гледаме някой празничен филм. Когато е  студено, сякаш не ни се иска много да излезем навън, но пък можем да правим толкова много интересни неща вкъщи с нашия любим човек. Какво по-хубаво от тези ценни мигове, далеч от забързаното ежедневие?

5 причини да харесваме зимата

Снега

Да, това е достатъчна причина да обичаме зимата. Защото фразата "красотата се крие в простите неща”, не е просто клише. Ако не виждаме положителното дори в обикновено нещо като снега, то едва ли ще можем да оценим истински и големите радости в живота. Спрете за миг, усетете снега на бузите си и се усмихнете. От толкова бързане, може би понякога забравяме да се замислим колко е хубав мига, сега, тук. 

5 причини да харесваме зимата

Украсата

Коледната украса е възможност да преобразим дома си по неповторим начин, да му придадем още по-голяма персоналност. Защо тази година да не се развихрите още повече и да купите нови гирлянди, лампички и каквото ви хрумне украса? Коледните празници и зимните дни са още една възможност за нас да зарадваме близките си.

5 причини да харесваме зимата

Хубави моменти със семейството и близките

В най-хубавото време от годината осъзнаваме, че всичко е по-хубаво когато е споделено. Някак всичко е по-смислено, когато имаме на кого да го разкажем или с кого да си го спомняме. Споделяйте и преживявайте прекрасни емоции, вдъхновявайте се от всеки сезон и по всяко време. 

5 причини да харесваме зимата

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay