Годишен хороскоп 2019: РИБИ

РИБИ: 19 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ

Годишен хороскоп 2019: РИБИ

Ако 2018 се отнасяше към вас като към работен кон, то през 2019-та най-накрая ще видите плодовете на труда си, Риби!

Юпитер, вашата кариерна планета, е в Стрелец и вашият 10-ти дом на социално положение и почести до началото на декември.
На 7 март Уран ще се измъкне от втория ви дом на финансите и ще влезе във вашата трета къща за комуникация. Може да сте забелязали, че контролирането на разходите ви беше малко предизвикателство през последните седем години. Вече сте овладели този период от живота си и ще можете да се движите напред към просперитет.

Планетата, която прави промяната, сега ще ви помоли да нагласите начина, по който говорите, пишете и пътувате.

КАРИЕРА

Юпитер, вашата лична планета на кариерата, се промъкна в пламенния Стрелец в края на 2018 г. Сега, след като се установи, той ще прекара 2019-та, за да ви помогне да получите признанието, което заслужавате!

Не оставяйте светлината на прожекторите да ви замае и дръжте краката си здраво стъпили на земята, Риби. Затъмненията на 2019 г. ще ви помогнат да намерите вдъхновение - особено тези две лунни, които се движат по пътя ви, тъй като луната управлява вашето чувство за творчество.

Когато Уран влезе в третия ви дом на общуване, може да откриете, че старите начини на комуникация не ви служат, както някога са работили. Време е да намерите нов канал!

ЛЮБОВ

Независимо дали сте обвързани или не, в любовният ви живот ще има малко изненади тази година. Седмият ви дом на връзките няма да бъде домакин на много планети, с изключение на бързия Меркурий. Пратеникът планета е владетел на любовта, така че ако се чувствате извън играта тази година, тези моменти вероятно ще съвпадат с ретроградните периоди на Меркурий, които ще се появят на следните дати: 5 март до 28, юли От 7 до 31 и от 31 октомври до 20 ноември.

Ако се притеснявате да объркате нещо, ограничете съобщенията и sms-ите и се съсредоточете върху разговорите лице в лице. Вие губите онези важни невербални сигнали, когато другия човек не е пред вас. Тази практика ще спомогне за намаляване на злоупотребите и ще ви изведе навън!

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay