Дневен хороскоп за вторник, 16 януари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 16 януари 2018 г.

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във  Facebook!

Овен

Начинанията, свързани с агресия, борба и конкуренцията , ще имат малки шансове за успех. Това е добро време за изгодни сделки с малък и среден мащаб , и за правене на полезни покупки

Телец

Днес и в ума и в сърцето ви са близките приятели и любимите ви хора, които в момента са далече от вас. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, ако има да отпразнувате нещо!

Близнаци

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това.

Рак

Днес ще разберете, че някаква страница в личния ви живот, която в никакъв случай не е трябвало да се обръща, все пак се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а след това още, и още...

Лъв

И днес, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Макар и да се досещате, че някои ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата.

Дева

Странностите, които стават във вашето обкръжение вече от доста дълго време, повече не трябва да се игнорират, и по тази причина днес отделете на това колкото се може повече внимание. За щастие, вие разполагате с достатъчно време , за да се заемете изцяло с тези неща

Везни

Обидчив или досаден приятел днес най-сетне ще престане да бъде тежест за вас. Изглежда , че най-сетне е решил да порасне и да започне да се държи като възрастен.

Скорпион

Почти сте готови да стигнете до сериозен извод и се нуждаете само от малко време, в което да останете насаме със себе си, за да стабилизирате плановете си. Не прибързвайте и не се полъгвайте по чужди очаквания.

Стрелец

Не се учудвайте, че някои хора ви разочароват, а някои ви радват и удивляват. За щастие сега ще имате повече работа с последните. Има още едно правило, което трябва да следвате: колкото повече вложите в работата си, толкова повече резултати ще получите.

Козирог

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки.

Водолей

Не сте склонни да взимате решения, които не сте обмислили много внимателно предварително, особено когато това се отнася до вашата кариера. Още повече предложението, което неотдавна сте получили, ви се струва прекалено примамливо, за да се откажете от него.

Риби 

Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за вас неприятно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay