Дневен хороскоп за вторник, 30 август 2016г.

Дневен хороскоп за вторник, 30 август 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще ви се наложи да се грижите за дете, дори вие да нямате деца. Вероятно приятел ще ви помоли да гледате децата му за известно време.

Телец

Хубаво е да вярвате в себе си, но внимавайте да не се окаже, че си вярвате прекалено много. Отдръпнете се и помислете трезво върху нещата.

Близнаци

Днес имате нужда от комуникация с хора, излезте с приятели и се забавлявайте. Няма значение, че е едва началото на седмицата, позволете си да останете будни до по-късно.

Рак

Иска ви се да спестите малко от днешните покупки, но е по-добре да изхарчите малко повече и да сте сигурни в качеството. Ако се ограничите следващите дни, всичко ще се уравновеси.

Лъв

Трябва да оползотворите творческата си страна, в противен случай ще имате чувството, че денят е пропилян. Започнете артистичен проект.

Дева

Дайте си малко почивка от всичко, за да разберете кое е нещото, което ви тормози психически. Погрижете се за здравето си.

Везни

Денят е подходящ да бъдете лидер на група хора. Без значение дали ще са колеги, роднини или приятели. Подходящ момент за правене на планове.

Скорпион

Някой от обкръжението ви ще започне битка срещу вас. В никакъв случай не отстъпвайте. Негативната енергия се трупа отдавна и сега е момента да я освободите.

Стрелец

Излезте извън зоната си на комфорт. Рискувайте! Дори да се провалите, поне ще знаете, че сте опитали. Направете го!

Козирог

Бъдете внимателни със споделянето днес. Силно вероятно е да ви предадат. По-добре не се доверявайте на никого днес.

Водолей

Вашата връзка е в застой. Днес е моментът да направите нещо голямо и да запалите пламъка отново. Действайте, не се чудете!

Риби

Обърнете внимание на собствените си задачи днес. Хубаво е, че искате да помагате на колегите си, но никой няма да свърши вашата работа. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay