Дневен хороскоп за неделя, 23 септември 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 23 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вие сте изключително интелигентни и днес ще имате възможността да го покажете и да оставите много хора с отворени усти. Потупайте се по гърба и продължавайте в същия дух. Можете да постигнете велики неща. 

Телец

Продължавайте напред и си позволете да мечатете. Позволете си да мечтаете и по отношение на романтичния си живот. Обърнете малко повече внимание на партньора си и опитайте да развиете връзката си. 

Близнаци

Днес ще бъдете подложени на изпитание. Налага ви се да убедите някого да направи нещо, което не иска. Естествено, трябва да уважавате мнението на другите, но днес наистина ви се налага да го направите. Няма да ви бъде много приятно. 

Рак

Всеки ден отделяте по 8 часа от деня си, за да печелите пари и това няма как да не се отразява негативно на личния ви живот. Ето защо през почивните дни трябва да забравите за работата и да обърнете внимание на себе си, близките си и да си починете наистина.

Лъв

Днес звездите ще подложат търпението ви на изпитание. Ще имате сблъсъци само с хора, които ви лазят по нервите, но ви се налага да ги търпите, защото се нуждаете от тях. В края на деня ще бъдете много изтощени. 

Дева

Днес ще чувствате гняв, който не ви е особено познат. Не сте свикнали да изпитвате подобни чувства. Но днешният гняв, който изпитвате, няма да е без основание. Някои хора си играят с търпението ви от много време и днес ще избухнете. 

Везни

Предстои ви много емоционален момент днес. Не е известно дали ще бъдат положителни или отрицателни емоции, но при всички положения, е добре, че ще преживеете такъв момент. Напоследък сте се вглъбили в работата си.

Скорпион

Миналото ви ще ви застигне днес, колкото и да не ви се иска и да ви е омръзнало. Всъщност, само и единствено от вас зависи да се отървете от него и да сложите границата между миналото и настоящето. Направете го възможно най-скоро. 

Стрелец

Днес е най-подходящият момент да представите своята половинка на света. До сега сте я пазили в тайна, но вече сте сигурни, че това е вашият човек и е време да изкрещите пред целия "свят", че това е вашият човек. 

Козирог 

Вие сте по-умни, отколкото самите вие мислите и отколкото околните мислят. Свикнали сте да бъдете подценявани и може би именно това ви е помогнало да се развиете толкова много и да сте толкова мотивирани. 

Водолей

Напоследък сте се затворили в черупката си. Не контактувате с много хора, държите всички настрана от себе си и не излизате от зоната си на комфорт. Време е да се опитате да излезете от тази черупка и да се отпуснете малко. 

Риби 

Днес ще чуете нещо, което не сте чували от години. Въпреки че ще бъде доста изненадващо, няма да ви хване напълно неподготвени. Също така днес ще се случи много голямо съвпадение, което ще ви накара да се замислите дали наистина е съвпадение. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay