Дневен хороскоп за петък, 25 май 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 25 май 2018 г.

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във  Facebook!

Овен

Трябва да се погрижите за тонизирането си, не се чувствате бодри. Ако сте в командировка не се дръжте припряно, път срок няма. Денят носи по- малко, но сигурни приходи.

Телец

Може да получите доста оферти за съвместна дейност, преценявайте точно с кого и с какво се захващате, има доста хитреци и използвачи в обкръжението ви. Планирали сте всичко подробно, но ако се съобразите с обстоятелствата ще спечелите повече.

Близнаци

Труден ден, валят служебни задачи, молби за услуги. Ще гледате да се отзовете на всяко желание, вашите близки и познати ви вярват, колегите разчитат на вас.

Рак

Имате добри условия за самостоятелна изява, идеи никога не ви липсват. Не подценявайте и търсенето на съмишленици, дори да ви възлагат по-леки задачи, направете всичко за успеха на проекта, с който сте се захванали.

Лъв

Плановете ви зависят от влиятелно покровителство, но вечерта ще бъдете доста доволни от свършената работа и приходите. Ще се радвате и на признанието на колеги, партньори, клиенти за професионализма си. 

Дева

Днес работата ви не върви много. Потърсете верни приятели, с които да споделите проблеми и идеи, бързо ще забравите за песимистичните настроения.  Всичко ще върви по план и няма да ви липсват пари.

Везни

Днес деловата ви позиция не е много силна, но ще се справите със сериозните пречки при изпълнение на задачите си.  При доста от вас проблемът е, че откривате хубави шансове за изява, но не действате.

Скорпион

Трябва много по-грижливо да обмислите и подготвите плановете си за работа, нужно ви е силно покровителство и няма как веднага да си го осигурите. Но влиятелен човек ще се заинтересува от идеите ви, за необвързаните нещата може да са и по-лични.

Стрелец

Днес трябва да преодолеете доста пречки в работата. Не забравяйте предпазливостта и си правете етапни оценки. Някои от вас скоро ще се ангажират с друга дейност, старата вече не е така доходоносна.

Козирог

Трябва да бъдете много внимателни с хората в обкръжението си, споровете бързо ще влошават отношения . Скоро ще се убедите, че сте искали неща, които не са чак толкова важни.

Водолей

Внимавайте с партньорите, в някои екипи хората почват да си правят номера, хитруват зад гърба на колеги и близки. Ако имате спорове с приятели, ще се намерят посредници, които да ви помирят, а и вие помагайте за разбирателството между роднини, познати – и това е победа.

Риби 

Ще се натъкнете на пречки и критики, а трябва да избягвате поводите за спор с колеги, клиенти, близки. Отдъхнете, обмислете плана си, подгответе изявите си – скоро ще се види, че старанията ви не са били напразни.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay