Дневен хороскоп за събота, 19 януари 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 19 януари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Нещата се подреждат според вашите очаквания и това ви кара да витаете в облаците. Появяват се много знаци, че плановете ви могат да се объркат, но вие изобщо не ги забелязвате. Внимавайте! Бъдете нащрек!

Телец

Имате възможността да прекарате днешния ден с любимия човек. Не я изпускайте! Напоследък нямате много време един за друг. Отдайте се на любимите си занимания - разходки, готвене, гледане на филм.

Близнаци

Днес е добър ден за освежаване на дома ви и подготвянето му за пролетта. С настъпването на вечерта до вас ще стигне приятна новина, свързана с някого, когото обичате. Забавлявайте се и се радвайте на живота.

Рак

От дълго време се носите на вълните на любовта и днешният ден не е изключение! Имате усещането, че в света съществувате единствено вие и вашата половинка. Това обаче е причината напоследък да сте доста разсеяни.

Лъв 

Напоследък трудно наваксвате с всички задачи, които сами си поставяте. Днешният ден ще бъде идеален за почивка и кратка равносметка на ситуацията. Замислете се дали си поставяте реалистични цели. Ако отговорът е "Не", не се отчайвайте.

Дева

Денят ви започва с неприятна новина, която идва от ваш близък. Не се заравяйте в съжаления и не се дръжте грубо с околните заради това. Съвсем скоро проблемите ще преминат и тогава ще съжалявате, че сте нагрубили толкова много хора.

Везни

Днешният ден е изпълнен с радост и смях. Всичко върви отлично и най-после имате усещането, че трудът ви се възнаграждава. Не бива да се главозамайвате от успеха! Вместо това продължавайте със здравата работа.

Скорпион

Днешният ден е изключително късметлийски.  Но не се самозабравяйте! Във всеки един момент везните на живота могат да се наклонят в неочаквана посока. Към края на деня ще се сблъскате с приятна новина.

Стрелец

Любовта чука на вратата ви, но вие отказвате да повярвате. Свикнали сте да ви нараняват и сега пазите сърцето си със зъби и нокти. Не бъдете толкова крайни, защото в противен случай ще изпуснете истинската любов. 

Козирог

Проблеми в семейството са причината напоследък да сте в лошо настроение. Днес обаче приятна новина ще даде начало на подобряване на положението. Отпуснете се и отпразнувайте радостните новини с хората, които обичате. 

Водолей

Имате чувството, че всички са в заговор срещу вас. Сдържайте се от избухвания и нагрубявания. Скоро лошото ви настроение ще премине, но не и споменът от обидата, който близките ви пазят.

Риби 

Още от сутринта денят ви започва много напрегнато. Започвате да се замисляте за смяна на професията. Ако не се чувствате добре на мястото си, днес е идеалният ден да потърсите нови предложения.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay