Дневен хороскоп за събота, 21 октомври 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 21 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Енергията ви е подходяща, за да започнете нещо голямо- може да бъде нова работна инициатива, нов заем или лизинг или дори нова връзка. Каквото и да е, не го мислете прекалено много, а просто действайте.

Телец

Днес трябва да развиете отношенията си с колегите и приятелите си и това ще бъде повече от лесно за вас. Просто им кажете, че се интересувате или по-скоро им покажете, че се интересувате от техните нужди.

Близнаци

Опитайте да не се притеснявате прекалено много за нещата, които трябва да бъдат свършени днес. Голяма част от вашите задължения за деня са усилията да се погрижите за себе си. Денят е подходящ за нова работа.

Рак

Без значение кое е най-важното нещо за вас напоследък, вашият личен живот изисква голяма част от вашето внимание. Опитайте да накарате вашите приятели да ви оставят намира за малко, докато се справите с всичко. 

Лъв

Денят е наистина подходящ да седнете и да поговорите с колега или друг човек, с когото имате проблеми. Опитайте да бъдете максимално любезни, разбира се. Способността ви да комуникирате е страхотна днес.

Дева

Това ще ви се стори изключително трудно, но е време за сериозен и труден разговор с близък човек. Много добре знаете за какво става въпрос и за какво трябва да поговорите, така че действайте.

Везни

Днес в съзнанието ви ще бъдат най-вече естестически и художествени въпроси, въпреки че, разбира се, не бива да пренебрегвате практическите въпроси. Накарайте приятелите си да се справят с тях.

Скорпион

Нещо е съвсем извън вашето схващане и ви вбесява напълно. Добрата новина е, че трябва да се вземете в ръце скоро или просто да решите, че трябва да съсредоточите усилията си другаде.

Стрелец

Днес ясно ще видите точно какво трябва да се случи, за да продължите да се движите в правилната посока. Уверете се, че сте дали всичко от себе си. Днешният ден е наистина подходящ за проучване.

Козирог

Сега е най-доброто време да тръгнете в нова посока. Можете да оставите токсичните взаимоотношения и да започнете нова, успешна кариера или дори да решите да живеете в друга страна за известно време.

Водолей

Обичате да изследвате различни култури и да контрастирате със собствените си предложения за базата с други начини да видите света и точно сега имате една златна възможност да направите точно това.

Риби

Насочете поне част от енергията си навън днес. Вашите хора отчаяно се нуждаят от вас, но ако можете да разберете какво им е нужно, може да им го дадете доста бързо.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay