Изберете известен мъж, за когото бихте се омъжили и разберете повече за себе си

Изберете известен мъж, за когото бихте се омъжили и разберете повече за себе си

Знаменитостите често стават пример за подражание за някои от нас и често мечтаем за човек, който прилича на любимия ни актьор или певец. Хората са склонни да се стремят към нещо, което има сходни характеристики с любимите им знаменитости като техния характер, лице, форма на тялото или глас. Знаейки каква знаменитост намирате за привлекателна, може да ви помогне да разберете малко и за себе си.

Подготвихме тест, който ще ви помогне да определите характеристиките на личността си. Този тест се основава на индикатора тип Myers-Briggs, който се използва от психолозите за разбиране на личността на хората.

Изберете за кого бихте се омъжили между Райън Рейнолдс, Брад Пит, Том Харди, Дуейн Джонсън, Дензъл Уошингтън, Джони Деп, Пиърс Броснан. 

1. Райън Рейнолдс

Вие харесвате мъже, които могат да ви защитят в опасна ситуация и да ви накарат да се чувствате добре, когато сте тъжни. Вие сте интроверти, динамични хора с голям вътрешен свят. Вие не можете да бъдете с тих и скромен мъж, тъй като бързо ще се отегчите.

2. Брад Пит

Вие искате да получите най-доброто от живота. Класата и положението са много важни за вас. Вие и Брад Пит бихте били във всички вестници. И това не е изненадващо, тъй като притежавате всички качества на една звезда.

3. Том Харди

Това, което привлича интереса ви е малко мистерия около мъжа до вас. Отстрани изглеждате тихи, затворени, дори интровертни за някои хора, но всъщност сте авантюристи, които обичат да опитват нови неща.

4. Дуейн Джонсън

Вашите изисквания за един мъж са увереност и сила. Точно като Дуейн Джонсън! Този мъж никога не би позволил някой да нарани неговата жена. Това означава, че сте доверчиви, вярващи хора, които ценят връзките, изградени върху доверие.

5. Дензъл Уошингтън

Вие харесвате амбициозни мъже, които са общителни и честни с вас. Парите и славата не са основните неща за вас. Вие цените високо нещата, които ви правят щастливи. 

6. Джони Деп

Вие харесвате артистични мъже. Вие искате да се чувствате уютно с мъжа до себе си, да пиете горещ шоколад, да гледате филми и да пеете песни. 

7. Пиърс Броснан

Вие харесвате мъдри мъже, които взимат балансирани решения. Не се интересувате от кратки авантюри. Вие цените сериозните връзки и истинската любов. За да ви впечатли един мъж, той тряба да бъде интелигентен и респектиращ.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay